Kunstroute Open stal

ALGEMENE INFORMATIE

INFORMATIE

Tijdens de kunstroute kunt u voor informatie elke dag van 13.00 tot 18.00 uur terecht bij de kiosk in het dorp. De rest van het jaar kunt u uw vragen stellen via email: info@openstal.nl

 

CORONARICHTLIJNEN

Stichting Open Stal volgt gedurende de openingstijden van de kunstroute de via de Rijksoverheid vastgestelde coronarichtlijnen.

 

VOOR KINDEREN

Tijdens Open Stal is er voor kinderen tot en met 14 jaar langs de verschillende expositieruimten een puzzeltocht. Bij de kiosk is een deelnameformulier verkrijgbaar. Toegang voor kinderen tot 14 jaar is gratis.

 

OPENBAAR VERVOER

Oldeberkoop is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.  U kunt Oldeberkoop bereiken vanaf het treinstation Wolvega met Bus16 richting Oosterwolde of met Opstapper 796 (let op reserveren is verplicht). U belt met Arriva (minstens 1 uur van tevoren) om een bus te reserveren. Meer informatie via Arriva.nl of via 0800-280 2803.0800
 

WITTE FIETSEN

De circa 3 km lange kunstroute kunt u wandelend afleggen. Voor bezoekers die minder goed ter been zijn, zijn bij de kiosk gratis ‘witte fietsen’ beschikbaar. Ze zijn uitsluitend bestemd voor het bezoeken van de kunstroute. U mag niet fietsen in het Molenbosch. U wordt verzocht de fiets te stallen bij de ingang van het Molenbosch of bij Pand 31. Reserveren is niet nodig; komt u op tijd, dan is er vast een fiets voor u beschikbaar.


ROLSTOEL

Een rolstoel wordt op aanvraag bij de kiosk voor u geregeld. Helaas zijn enkele locaties voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk.

 

BELANGRIJK

Wij vragen u, als bezoeker van Open Stal, het expositiemateriaal niet aan te raken, tenzij bij het kunstwerk is aangegeven dat het juist de bedoeling is. Stichting Open Stal wil alle bezoekers gedurende vier weken graag hetzelfde bieden!

 

TOILETTEN

In de route vindt u de toiletten in MFA MeJander, ook voor rolstoelgebruikers.

 

AANKOOP KUNSTWERKEN

Wanneer in de expositieruimte prijzen bij de kunstwerken staan zijn deze werken te koop. Indien u een kunstwerk wilt kopen kunt u bij de kiosk een formulier invullen en ook de aanbetaling van 20% regelen. Uw gegevens geven wij door aan de kunstenaar die met u contact zal opnemen over de verdere afhandeling.
 

Rondleiding

Een rondleiding voor groepen (maximaal 10 personen) kost 50 euro exclusief toegangskaarten en catalogi. Een rondleiding duurt anderhalf tot maximaal 2 uren. Graag 2 weken voorafgaand aan de gewenste datum aanmelden via info@openstal.nl.
 

Podium open stal

Elke zaterdag en zondag tijdens Open Stal treden er muziekgroepen op in het dorp. Navigeer naar Podium Open Stal voor meer informatie.