Kunstroute Open stal
23/7
21/8

2022
Oldeberkoop | kunstroute
Open Stal
Open Stal
www.openstal.nl

OPEN STAL 2022

 

 

openingstijden

De 51ste editie van Open Stal vindt plaats van 23 juli tot en met 21 augustus 2022, dagelijks van 13.00 tot 18.00 uur, ook in het weekend. Het thema is 'Uit de Schaduw'. Een thema waar wij allemaal, en z├ęker de kunstenaars, herkenning in vinden en waaruit het verlangen spreekt naar licht, lucht en ruimte. Een inspirerend thema waar we ons hart aan kunnen ophalen.
 

Welkom in Oldeberkoop

Gedurende vier weken in de zomervakantie presenteren 38 kunstenaars hun werk op ca. 20 locaties zoals in de stal van een boerderij, de kerk, in galeries, garages, tuinen, in het bos en in de voormalige veevoederfabriek CAV.
 
Het laagdrempelige, intieme karakter van de oudste kunstroute van Nederland geeft elk jaar veel kijkplezier aan de bezoekers en kenmerkt zich door de relaxte sfeer waarin kunstliefhebbers door de straten en de bossen van Oldeberkoop wandelen en zich in de ruimtes begeven om van kunst te genieten.
 

 


Actueel

Lezing Wil Leurs op 6 augustus 2022

Lezing door fotograaf en hydrobioloog Wil Leurs: 'Biodiversiteit op 1600 m2'
- Lees meer >>

Thema 2023 is bekend

Het Open Stal thema voor het jaar 2023 is bekend en luidt: 'De Reis'. 

Kunstenaars die zich willen aanmelden als deelnemer aan Open Stal 2023, kunnen hier de benodigde informatie vinden.

Gaia was in Oldeberkoop

Gaia was tijdens de opening van Open Stal te bewonderen in Molenbosch II. De opening vond plaats op vrijdagavond 22 juli jl. 
Gaia is inmiddels vertrokken naar Bolsward, informatie treft u aan in deze link.

 


- Lees meer >>

Parkbossen Kunstroute het gehele jaar open

Naast kunstroute Open Stal bestaat sinds 2019 een route van zeven kilometer door de Parkbossen van Oldeberkoop waar o.a. beelden die ooit een andere plek hebben gehad maar nu verweesd zijn, een plek vinden. Deze wandeling door de parkbossen is het hele jaar door te maken.
- Lees meer >>


- Lees alle berichten >>