Kunstroute Open stal
kunstroute
OPEN STAL
Oldeberkoop
23 juli t/m 21 augustus 2022

OPEN STAL: 50 jaar jong


in 2021 vierden we ons 50-jarig bestaan

In 2021 bestond Kunstroute Open Stal 50 jaar! Een bijzonder jaar waarin we ons ten doel stelden een zeer speciale kunstroute aan te bieden: gerenommeerde kunstenaars, ook uit de geschiedenis van 50 jaar Open Stal, stelden hun werk tentoon. Het is een bijzondere en spectaculaire editie geworden. We hebben maar liefst 10.000 bezoekers mogen verwelkomen.

 

open stal 2022

De 51ste editie van Open Stal vindt plaats van 23 juli tot en met 21 augustus 2022, dagelijks van 13.00 tot 18.00 uur, ook in het weekend. Het thema is Uit de Schaduw. Een thema waar wij allemaal, en z├ęker de kunstenaars, herkenning in vinden en waaruit het verlangen spreekt naar licht, lucht en ruimte. Een inspirerend thema waar we ons hart aan kunnen ophalen.
 

Welkom in Oldeberkoop

Gedurende vier weken in de zomervakantie presenteren 50 kunstenaars hun werk op ca. 25 locaties zoals de stal van een boerderij, de school, de kerk, galeries, garages, tuinen, een touringcar en in het bos. 
 
Het laagdrempelige, intieme karakter van de oudste kunstroute van Nederland geeft elk jaar veel kijkplezier aan de bezoekers en kenmerkt zich door de relaxte sfeer waarin kunstliefhebbers door de straten en de bossen van Oldeberkoop wandelen en zich in de ruimtes begeven om van kunst te genieten.

 Actueel


Open Stal in 2021: het 50-jarig bestaan

Een bijzondere editie


- Lees meer >>

Parkbossen Kunstroute het gehele jaar open

Naast kunstroute Open Stal bestaat sinds 2019 een route van zeven kilometer door de Parkbossen van Oldeberkoop waar o.a. beelden die ooit een andere plek hebben gehad maar nu verweesd zijn, een plek vinden. Deze wandeling door de parkbossen is het hele jaar door te maken.
- Lees meer >>

Open Stal Parel van het Platteland

Winnaar van de Henk Aalderinkprijs 2019


- Lees meer >>- Lees alle berichten >>