Kunstroute Open stal

Deelnemen als kunstenaar aan Open Stal in het jaar 2023

Stichting Open Stal organiseert van 29 juli tot en met 27 augustus 2023 voor de 52ste keer de kunstroute Open Stal in Oldeberkoop.

 

Het thema is 'De Reis'

 

De route geniet landelijke bekendheid en is de oudste kunstroute van Nederland. Open Stal verwelkomt rond de 10.000 bezoekers per jaar. Gedurende vier weken in de zomervakantie presenteren 40 kunstenaars hun werk op circa 20 locaties zoals in de stal van een boerderij, de kerk, in galeries, garages, tuinen, een touringcar, in het bos en in de voormalige veevoederfabriek CAV.

Wij nodigen kunstenaars uit alle disciplines uit om documentatie te sturen van recent werk, een CV en een retourenveloppe naar Stichting Open Stal, Molenhoek 31, 8421 PL in Oldeberkoop. Ook digitaal solliciteren is mogelijk. De informatie kan in dat geval gemaild worden naar kunstcommissie@openstal.nl

De sollicitaties moeten voor 1 december 2022 binnen zijn.

Diversiteit in materialen, technieken en uitingsvormen en met name interactieve kunst zien we graag terug in de inzendingen. De kosten van plaatsing en het transport van grote kunstwerken worden door Open Stal vergoed. Naast de kunstroute wordt ook een catalogus geproduceerd in een oplage van 5000 stuks. 

 

Vragen?

Als u informatie wenst over Open Stal, kunt u uw vraag stellen via e-mail:  info@openstal.nl